کد مطلب: 205528
وعده ها به جايي نرسيد، شانس کسب مدال روئينگ استخدام نشد؛
مهاجرت، قصه پرغصه تکراري؛ ستاره قايقراني رفت/ پاروزدن براي چند صددلار ناقابل
تاریخ انتشار : 1401/02/04 13:09:34
نمایش : 793
ستاره روئينگ ايران و يکي از شانس هاي مسلم مدال در بازيهاي آسيايي پس از يک سال وعده و وعيد و عمل نشدن به وعده ها، تصميم به مهاجرت گرفت.

به گزارش هفت چشمه،  شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ مهاجرت ورزشکاران به کشورهاي خارجي به ويژه کشورهاي همسايه پديده تلخ و نگران کننده ايست که در چند سال اخير در ورزش ايران با شدت و به طرز فزاينده اي اتفاق افتاده است. سرمايه هايي که با بي توجهي مسئولين و در روزگار عسر و حرج به خاطر بي اعتنايي و کمبود امکانات جذب غريبه ها مي شوند تا ورزش ايران استعدادهايش را خيلي ساده و راحت در اختيار بيگانگان قرار دهد. سرمايه هايي که به وقت ثمر دادن به واسطه بي اعتنايي تن به مهاجرت مي دهند تا مدال و افتخاراتشان را با پرچم غريبه ها کسب کنند و ورزش ايران تنها با حسرت نظاره گر درخشش فرزنداش زير پرچم غريبه ها باشد. هنوز زخم ناسور مدال هاي صباح شريعتي در کشتي فرنگي و ميلاد بيگي در تکواندو در المپيک ما را آزار مي دهد؛ جاييکه ورزشکاران اعزامي ايران در المپيک ناکام بودند و تا ما نظاره گر مدال هاي المپيکي آذربايجان با ستاره هاي رانده شده و غربت نشين باشيم.

اين سريال دارک و سياه کماکان در ورزش ايران ادامه دارد. اين بار نوبت به بهمن نصيري ستاره روينگ ايران بود که بواسطه بي اعتنايي و بي توجهي مسئولين چمدان هايش را بست و همان مسيري را رفت که پيش از اين بسياري ديگر از ورزشکاران ايران از جمله صباح شريعتي و ميلاد بيگي رفته اند.

بهمن نصيري که در مسابقات انتخابي کسب سهميه المپيک موفق به کسب سهميه شد اما با تواضع و به توصيه مسئولين فدراسيون از حق خود گذشت کرد تا نازنين ملايي رهسپار توکيو شود. نصيري انتظار داشت در قبال اين از خودگذشتگي وضعيت اشتغال او توسط مسئولين مشخص شود اما علي رغم وعده و وعيدهاي بسيار اين مشکل حل نشد تا نصيري چمدان ها را به مقصد آذربايجان ببندد. يک اتفاق تلخ که در آستانه بازيهاي آسيايي هانگژو براي قايقراني و ورزش ايران به معناي از دست رفتن يک مدال مسلم بود. وضعيت نصيري و رکوردهاي وي به گونه اي بود که قطعا در هانگژو روي سکو مي رفت اما حالا با مهاجرت غيرمنتظره او يک مدال از سبد ورزش ايران خارج شد.

ملي‌پوش رويينگ ايران در سال جديد و براي دور جديد اردوهاي تيم ملي به فدراسيون اعلام کرده بود نام او را در اردوهاي تيم ملي قرار ندهد تا مشخص شود تصميم او براي مهاجرت دوباره جدي است.

او البته پيش از اين يک بار به آذربايجان کوچ کرده بود و با تماس هاي فدراسيون قايقراني و به درخواست آنها تصميم گرفت دوباره به ايران بازگردد و زير پرچم ايران مسابقه دهد. اتفاقي که سهميه المپيک توکيو را به همراه داشت. اما بعد از حل نشدن مشکل اشتغالش در فاصله حدود چند ماه تا برگزاري بازي‌هاي آسيايي و در حاليکه در ترکيب تيم ملي روئينگ قرار داشت و يکي از شانس اصلي کسب مدال بود، تصميم به مهاجرت گرفت و دوباره راهي آذربايجان شد. گفته مي شود که نصيري در ازاي دريافت ماهانه چند صد دلار به آذربايجان رفته و همين مبلغ نه چندان بالا تلخي اين مهاجرت را بيشتر مي کند.

عليرضا سهرابيان بعد از از خودگذشتگي و انصراف نصيري در جريان ماجراي سهميه المپيک به اول قول داد تا مشکل اشتغال وي را برطرف کند. او در اين مدت تلاشهاي بسياري انجام داد و براي حل اين مشکل بارها با وزير ورزش و رئيس کميته ملي المپيک ديدار و گفتگو کرد. حتي در جلسه سال گذشته روساي ورزشي با نوبخت معاون وقت رئيس جمهور نيز برخلاف ساير روساي فدراسيونها هيچ حرفي از مشکلات رشته متبوعش نزد و تنها خواستار استخدام بهمن نصيري شد اما به رغم همه تلاش ها اين مشکل حل نشد تا نصيري خسته و دلزده از وعده وعيدها چمدان را به خاطر چند صد دلار ببندد و رفتن را به ماندن و وعده شنيدن ترجيح دهد.

نصيري پيش از اين بارها نسبت به استخدام نشدنش گلايه داشت و گفته بود که يکي از دلايل اصلي تصميم او براي مهاجرت، حل نشدن موضوع استخدامش است. او پس از مهاجرت در يک گفتگوي کوتاه و تلگرافي گفت: به آذربايجان مهاجرت کرده و به دنبال پيگيري تمرينات هستم. در حال حاضر نمي خواهم درباره مسابقات صحبت کنم اما در آينده در زمينه مهاجرتم مطالبي را بيان خواهم کرد.

 

*سهرابيان: براي استخدام نصيري خيلي تلاش کردم اما نشد

عليرضا سهرابيان رئيس فدراسيون قايقراني در واکنش به مهاجرت بهمن نصيري روئينگ سوار ايران به کشور آذربايجان اظهار داشت: نصيري مشکل کار داشت و با مسئولين بارها آن را مطرح کرديم. نصيري چيز زيادي نمي‌خواست فقط شغل مي‌خواست. بهمن تنها به دليل اين مهاجرت کرد که عده اي چوب لاي چرخ کار او گذاشتند. سه سال قبل و زماني که او را از آذربايجان به ايران برگردانديم تمام تلاش خود را به کار بستيم تا او استخدام شود. وي قصد داشت در آتش‌نشاني استخدام شود تا بتواند به مردم خدمت کند اما هر جا که مي رفتيم به در بسته مي‌خورديم. چند سال است اين موضوع را پيگيري کردم. بروکراسي‌هاي اداري خشک هستند و نتيجه آن هم‌همين اتفاقات است.

وي افزود: دوستان وزارت نفت در نهايت اين کار را انجام دادند و قرار شد نيمه دوم ارديبهشت وي استخدام شود ولي با برنامه ريزي که کرده بود و بدقولي‌هايي که از مديران استان ديده بود، فکر کرد باز هم انجام نمي‌شود. قبل از آن چند بار مکاتبه کرده بوديم ولي انجام نشده  و در نهايت وي مانند ساير نخبگان رفت.

رئيس فدراسيون قايقراني با اشاره به پيگيري ها و تلاشهاي صورت گرفته در اين زمينه تاکيد کرد: کميته ملي المپيک در مورد پاداش المپيک هر چه به نازنين ملايي داد به او هم داده بود. من و صالحي‌اميري چند بار با مسئولين استان مکاتبه کرديم ولي انجام نشد و هر بار يک سنگ بر سر راه گذاشته مي‌شد. نصيري حتي مي‌خواست استخدام آتش نشاني شود ولي باز هم سنگ اندازي کردند. سجادي، وزير ورزش هم دستور استخدام نصيري را در شرکت توسعه داد ولي انجام نشد. من هر تلاشي مي‌توانستم انجام دادم ولي سودي نداشت. در جلسه با نوبخت هم همه درخصوص بودجه حرف مي‌زدند  اما من به فکر استخدام نصيري بودم و حتي آقاي نوبخت هم پيگيري‌هايي انجام دادند که به نتيجه نرسيد. من بودجه استخدام وي را از نوبخت گرفتم و مکاتبه شد با استان او و تامين اعتبار استخدام وي از طرف نوبخت اعلام شد ولي باز هم پاسخ نه شنيد. اگر نصيري پسر خودشان بود باز هم اينگونه او را دل‌شکسته مي‌کردند؟ رهبر معظم انقلاب امسال را سال رفع موانع نامگذاري کردند اين هم يک مانع است که بايد برداشته شود. افراد بايد فکر کنند اين جوانان هم دختران و‌ پسران خودشان هستند. ضمن تقدير از کميته و وزارت بايد بگويم که از کساني گلايه دارم که مي توانستند براي اين جوان کاري بکنند اما هيچ حرکتي انجام ندادند تا قهرمان به اين خوبي را به راحتي از دست بدهيم.

رئيس فدراسيون قايقراني درباره شانس کسب مدال توسط نصيري در هانگژو بيان کرد: کشور چين مدال طلا را در بازي‌هاي آسيايي کسب مي‌کند اما نصيري مي‌توانست روي سکو برود و براي ايران مدال نقره بگيرد. درست است ژاپن سرمايه زيادي در روئينگ گذاشته ولي بچه‌هاي ما هم‌ توانمندي خود را نشان دادند. براي نصيري و همه قايقرانان هزينه زيادي شده تا به اينجا برسند. استخدام نصيري و پرداخت حقوق عرف، ضرر و زيان کمتري داشت تا اينکه آذربايجان مفت و بدون هزينه از راه برسد و با پرداخت 500 دلار او را به کار بگيرد. فقط مي‌توانم بگويم براي کساني که اين قهرمان را فراري دادند، متاسفم چون او قصد داشت پس از استخدام، ازدواج کند و در کشور خودش بماند. نصيري رفت ولي کاش برنامه ريزي شود که ساير ورزشکاران با اين مشکل رو به رو نشوند.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg